Dus jij wilt er bij zijn!!

Hieronder vind je een overzicht van de soorten kaarten die wij aanbieden. Alle soorten kaarten worden vanaf 1 februari 2017 online verkocht. Later in het jaar zijn de campingkaart en de passe-partout ook verkrijgbaar bij Onrust in Nieuw-Buinen en Total Drentse Poort in Nieuw Buinen. Kopen in de voorverkoop is voordelig en voorkomt wachten bij de toegang tot het festivalterrein.

HOE WERKT HET!!

Je kiest de kaart die je wilt bestellen en drukt op de juiste roze button. Je doorloopt het bestelproces en sluit af na de betaling. Je krijgt je e-ticket opgestuurd naar het opgegeven emailadres. Je print het ticket uit en neemt het mee naar het festivalterrein. Bij het festivalterrein kies je de kaartcontrole ingang en bied je je ticket aan voor controle. Na goedkeuring wordt het ticket vervangen door een bandje of stempel.

CAMPINGKAART

Met de campingkaart heb je vanaf donderdag 17 augustus 14:00 uur t/m zondag 20 augustus 22:00 uur toegang tot alle evenementen van het Boerenrockfestival en kun je met je tent, caravan of camper kamperen op de camping. Kies hiernaast de optie campingkaart.  Voor de 2017 editie is de campingkaart uitverkocht.

Vroegboekkorting in februari en maart: 45,-

Voorverkoop:     € 70,-              

 
Aan de kassa:    € 90,-

PASSE-PARTOUT

Je bent van plan om vier dagen te genieten van het Boerenrockfestival en je denkt dat het je lukt om elke avond weer thuis te komen, dan is er voor jou de passe-partout. Zelfs als je nog een dag of avond bent verhinderd. Vanaf donderdag 18 augustus 20:00 uur kun je alle evenementen bijwonen van het Boerenrockfestival. Je kunt genieten van de meer dan 20 bands, de cross en de andere attracties. Kies hiernaast de optie passe-partout.

Vroegboekkorting in februari en maart: 25,-

Voorverkoop:     € 35,-               


Aan de kassa:     € 50,-

DONDERDAGAVOND KAART

Je wilt de opening van het Boerenrockfestival mee maken met o.a. het spetterende optreden van Nie Wies en Kiek now us. Vanaf 20:00 uur heb je toegang tot het festivalterrein. Kies hiernaast de optie donderdagavond kaart.

Voorverkoop alleen online :     € 7,50
Aan de kassa:     € 10,-

VRIJDAG CROSS KAART

Nog nooit was er op de vrijdagmiddag al zoveel te beleven op het Boerenrockfestival. Optredens van de Hoksons en nog veel meer spektakel, waaronder de Extreme Enduro. Je hebt van 12:00 tot 20:00 uur toegang tot het festivalterrein. Kies hiernaast de optie vrijdag cross kaart.

Voorverkoop alleen online :    € 6,-
Aan de kassa:    € 7,-

VRIJDAGAVOND KAART

Drie podia en minstens zes bands, dat is wat de vrijdagavond o.a. te bieden heeft. Optredens van Fifth Wheel en de Euro's in de ene tent en in de andere tent onze welbekende Tiroler avond met optredens van Z3 en Ruud Appelhof. Lange tafels en de bediening in klederdracht geven de Tiroler tent een echte Oostenrijkse uitstraling. Op ons kleine podium tredt dit jaar o.a Circle J op. Vanaf 20:00 uur ben je van harte welkom.

Kies hiernaast de optie vrijdag avond kaart.

Voorverkoop alleen online:    € 10,-
Aan de Kassa:   € 12,50

VRIJDAG TOTAALKAART

Als je enthousiast bent over de cross en optredens op vrijdagmiddag én je hebt zin in een feestje in maar liefst 2 tenten op vrijdagavond, dan is de vrijdag totaalkaart perfect voor jou. Van 12:00 tot 02:00 uur heb je toegang tot alle activiteiten en optredens. En profiteer van de extra korting. Kies hiernaast de optie vrijdag totaalkaart.

Voorverkoop alleen online:    € 15,-
Aan de kassa:    € 17,50

ZATERDAG CROSS KAART

Tis weer tied voor auto-, motor-, leutjes-, puber- en brommercross en natuurlijk de wegraceklasse, de quadrace en de gekkenhuisklasse. Overdag mooie optedens op ons buitenpodium, op dit moment is de line up nog niet bekend. Je bent van 11:00 tot 19:00 uur van harte welkom. Kies hiernaast de optie zaterdag cross kaart.

Voorverkoop:    € 7,-
Aan de kassa:    € 8,-

ZATERDAGAVOND KAART

Vanavond is het tijd voor o.a de Esperando's en Bokkers, Toegang van 20:00 t/m 02:00 uur. Kies hiernaast de optie zaterdagavond kaart. 

Voorverkoop alleen online:    € 12,50
Aan de Kassa:   € 15,-

ZATERDAG TOTAALKAART

Als je enthousiast bent over de cross en optredens op zaterdagmiddag én je hebt zin in een feestje in maar liefst 2 tenten op zaterdagavond, dan is de zaterdag totaalkaart perfect voor jou. Van 11:00 tot 02:00 uur heb je toegang tot alle activiteiten en optredens. En profiteer van de extra korting. Kies hiernaast de optie zaterdag totaalkaart.

Voorverkoop alleen online :    € 15,-
Aan de kassa:    € 17,50

FAMILIE DAG

Zondag is het weer tijd voor de familiedag. Uiteraard zijn er weer de spectaculaire crosswedstrijden en zijn er optredens van de Esperando's, Nathalie Geudens en Wiskey Dick. Toegang van 11:00 uur t/m 20:00 uur. Kies hiernaast de optie zondag crosskaart. 

Voorverkoop, alleen online:    € 8,-
Aan de kassa:    € 10,-

 

 

Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang en als je je kaart koopt in de voorverkoop scheelt je dat wachttijd bij de ingang. Parkeren is gratis.

WIL JE CROSSEN!

Nooit meer iets missen?

Wil je op de hoogte gehouden worden van ons laatste nieuws en alle komende events van boerenrock? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Volg ons op Twitter

Contactgegevens

background