Cross

Zeven jaar geleden zijn we begonnen om crosswedstrijden te organiseren tijdens het boerenrockfestival. Inmiddels zijn er 12 verschillende rubrieken en kun je vanaf 4 jaar al mee doen aan het Boerenrockfestival.

Dit jaar hebben wij een nieuwe klasse toegevoegd: De Bierkistenrace. "Bouw een bierkrat voertuig en verkleed je als je favoriete biermerk!?"  Zorg dat je er bij het inschrijven op tijd bij bent want de Gekkenhuisklasse zit al helemaal vol en doordat er niet meer ruimte te maken is in het schema en we de deelnemers niet minder willen laten rijden komen er niet meer plaatsen bij. Je kunt je hieronder opgeven door "Klik hier" te selecteren.

 

 

ENKELE BELANGRIJKE MEDEDELINGEN. ALLE OVERIGE INFORMATIE KUN JE VINDEN IN DE REGELMENTEN EN OP DE PAGINA CROSSER/KLAMPING

 

NIET GEKEURD IS NIET MEEDOEN! ZORG DAT JE AUTO GEKEURD WORDT ZSM NA AANKOMST. KEUREN OP DE ZATERDAG EN ZONDAG IS ALLEEN VOOR DE CROSSERS DIE OP DIE OCHTEND AANKOMEN OF VRIJDAG AVOND VLAK VOOR 20.00 UUR NOG AANKOMEN.

De briefing voor alle rijders is zaterdag en zondag om 10.30 uur, bij de jurywagen op de baan.

LET op: er is naast de algemene briefing een aparte briefing voor de leutjes en de rodeo rijders.

 

Er wordt op de zaterdag en zondag om 11.00 gestart met de leutjes en dan volgens onderstaande volgorde gereden.

We proberen iedereen 2 tot 3 keer te laten rijden!

 Wil je meer info of het reglement lezen, kies hier naast de button van je klasse. De volgorde hiernaast is tevens de start volgorde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorige pagina

 

WIL JE CROSSEN!

Nooit meer iets missen?

Wil je op de hoogte gehouden worden van ons laatste nieuws en alle komende events van boerenrock? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Volg ons op Twitter

Contactgegevens

background